Головна
Блог
Товарний облік магазину роздрібної торгівлі

Товарний облік магазину роздрібної торгівлі

Для максимально ефективного управління магазином, контролю збереження товарів, отримання актуальних даних про стан товарних запасів необхідно вести облік всіх товарів що поступають і відображати всі операції, пов’язані з їх вибуттям.

Перевірка оформлення товарних операцій, виявлення неходових товарів, матеріальна відповідальність за товари, своєчасне оприбуткування товарів, інвентаризація, контроль валового доходу, ціноутворення – основні завдання товарного обліку магазину роздрібної торгівлі.

Коли керуючий магазином має можливість отримувати оперативну облікову інформацію, обрана оптимальна схема обліку, облік організований відповідно до договора матеріальної відповідальності, показники бухобліку знаходяться в єдиній базі, проводяться заплановані і незаплановані інвентаризації, – не утворюються умови, які можуть сприяти розкраданню матеріальних цінностей.

Надходження товару

У роздріб товари надходять від виробників або дистриб’юторів і повинні мати супровідні документи, оформлені в установленому порядку (наприклад, товарно-транспортна накладна).

Всі реалізовані в магазинах товари повинні супроводжуватися документами якості та безпеки для покупців.

Товари, що поступають до магазину, оприбутковуються в день надходження за фактом їх наявності матеріально відповідальними особами.

Облік продажу товарів у роздріб

Продаж товару в магазині оформляється видачею чека ККМ і відображенням у виручці касира за зміну.

Автоматизація обліку роздрібного магазину

Отримання інформації про проданий товар за будь-який період часу, що дозволить не замовляти зайві товари і замовляти тільки ходовий товар. автоматична реєстрація покупок, що перешкоджає розкраданню товарів. Оперативне проведення інвентаризації. Збільшення швидкості обслуговування покупців без нарощування кількості торгового персоналу і втрати обсягу продажів. Мінімізація помилок, допущених введенням даних вручну.

І це не всі переваги автоматизації обліку магазину роздрібних товарів.

Дуже важливо, щоб обрані методи обліку товарів у магазині роздрібної торгівлі забезпечували власника магазину достовірною та актуальною інформацією про товарообіг, були сучасними і технологічними.Товарний облік магазину роздрібної торгівлі - ABM Retail

Система управління ABM Retail дозволяє вести прозорий товарний облік магазину роздрібної торгівлі

[button type=”link” size=”lg” label=”Подробнее о системе ABM Retail” link=”http://retail.abmcloud.com/uk/abm-retail-ua/”]

Автоматизируйте управление запасами в вашей сети

ABM Inventory позволит обеспечить высокий уровень наличия товара и не создать излишки на складе pushpin

Близькі по темі

Чем полезен семинар по управлению запасами
Дякуємо за звернення.

Ми цінуємо, що ви зацікавились саме нашими продуктами. Один з наших співробітників зв'яжеться з вами найближчим часом. Гарного дня!